Τάγμα της Σιδερένιας Γροθιάς (Order of the Gauntlet)

Κληρικοί και Paladins των θεών Tyr, Helm, Torm, και Hoar ενώθηκαν σε έναν οργανισμό, δημιουργώντας μια συμμαχία ενάντια σε αυτό που αντιλαμβάνονται ως δυνάμεις του κακού. Το Τάγμα της Σιδερένιας Γροθιάς είναι έτοιμο να επιτεθεί αποφασιστικά όταν το κακό χτυπά, όταν παραβιάζονται νόμοι, συμφωνίες και κανόνες συμπεριφοράς, χωρίς να περιμένει τις ευλογίες μακρινών ναών και την άδεια των ηγεμόνων. Κατά το τάγμα, το κακό πρέπει να συντριβεί ή όλα θα καταστραφούν.

Το τάγμα αποτελείται από αφοσιωμένους ανθρώπους, με ισχυρούς δεσμούς καθοδηγούμενοι από θρησκευτικό ζήλο ή ισχυρό αίσθημα δικαίου. Η φιλία και η συντροφικότητα είναι σημαντικά για τα μέλη της οργάνωσης και μοιράζονται αδερφικούς δεσμούς μεταξύ τους. Σαν στρατιώτες, τα μέλη του Τάγματος αναζητούν να είναι οι καλύτεροι σε ότι κάνουν και ανυπομονούν να το αποδείξουν. Η οργάνωση έχει ελάχιστους μοναχικούς ήρωες.

ΠΙΣΤΕΥΩ
- Η Πίστη είναι το μεγαλύτερο όπλο ενάντια στο κακό. Η πίστη στους θεούς, τους φίλους και τον εαυτό σου.
- Η μάχη ενάντια στο κακό είναι ένα εξαίρετο έργο που χρειάζεται εξαιρετική δύναμη και θάρρος.
- Η τιμωρία μιας κακής πράξης είναι δίκαια, μίας κακής σκέψης άδικη.

ΣΤΟΧΟΙ
Να είσαι άγρυπνος, οπλισμένος και έτοιμος να πολεμήσεις το κακό, να επιβάλεις τη δικαιοσύνη και να αναζητήσεις τιμωρία. Αυτό σημαίνει να αναζητάς απειλές, όπως μυστικές οργανώσεις και πλάσματα του σκότους που συνεργάζονται, και να είσαι έτοιμος να χτυπήσεις τη στιγμή που ξεφύγουν (σαν τιμωρία και όχι ως προειδοποίηση).

Τάγμα της Σιδερένιας Γροθιάς (Order of the Gauntlet)

Στη σκιά της Neverwinter PetrosPapalianos PetrosPapalianos