Σμαραγδένια Σύγκλητος (Emerald Enclave)

Η Σμαραγδένια Σύγκλητος είναι ένα ευρύ δίκτυο που πολεμάει απειλές στο φυσικό κόσμο και βοηθά ενάντια στους κινδύνους της Άγριας Φύσης. Ένας ranger μπορεί να βοηθήσει ένα καραβάνι να διασχίσει ένα επικίνδυνο μονοπάτι στις παγωμένες τούνδρες του Icewind Dale. Ένας δρυίδης μπορεί να προσφερθεί να βοηθήσει ένα χωριό να ετοιμαστεί για ένα μακρύ και δύσκολο χειμώνα. Ερημίτες βάρβαροι και μάγισσες μπορεί να υπερασπιστούν μια πόλη από επιδρομές όρκ και βαρβάρων φυλών. Τα μέλη της Σμαραγδένιας Συγκλήτου ξέρουν πως να επιβιώνουν και κυρίως, να βοηθούν τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Δεν είναι ενάντια στην πρόοδο και τον πολιτισμό, αλλά προσπαθούν να εμποδίσουν τη φύση και τον πολιτισμό από το να αλληλοκαταστραφούν.

Τα μέλη της Σμαραγδένιας Συγκλήτου εκτείνονται στα πέρατα του κόσμου και συνήθως λειτουργούν απομονωμένα. Μαθαίνουν να βασίζονται στους εαυτούς τους και λιγότερο στους άλλους. Η επιβίωση σε ένα σκληρό κόσμο απαιτεί μεγάλες αντοχές, αριστεία σε ένα συγκεκριμένο τρόπο μάχης και ικανότητες επιβίωσης. Μέλη της Συγκλήτου που αφιερώνονται στο να βοηθούν τους άλλους να επιζήσουν από κινδύνους είναι περισσότερο κοινωνικά από εκείνους που αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν μυστικά ξέφωτα και να διατηρήσουν τη φυσική ισορροπία.

ΠΙΣΤΕΥΩ
- Η φυσική ισορροπία πρέπει να διατηρείται.
- Οι δυνάμεις που θέλουν να αναστατώσουν την φυσική ισορροπία πρέπει να καταστραφούν.
- Η Άγρια Φύση μπορεί να είναι σκληρή. Δεν μπορούν όλοι να επιβιώσουν χωρίς βοήθεια.

ΣΤΟΧΟΙ
Να αποκαταστήσουν και να διατηρήσουν τη φυσική αρμονία, να κρατήσουν υπό έλεγχο της δυνάμεις των στοιχείων της φύσης, να έμποδίσουν τον πολιτισμό και την φύση από το να αλληλοκαταστραφούν και να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη να επιβιώσουν από τους κινδύνους της φύσης.

Σμαραγδένια Σύγκλητος (Emerald Enclave)

Στη σκιά της Neverwinter PetrosPapalianos PetrosPapalianos