Στη σκιά της Neverwinter

Η Μαύρη Αράχνη
18 Eleint 1486 DR

Όπου οι ήρωες επιστρέφουν στο ορυχείο για να βρουν τον Nundro Rockseeker και ανακαλύπτουν πως πίσω απ’ όλα κρύβεται o ιδιοκτήτης του βιβλίου της Faylin και ένας doppleganger τους παρακολουθούσε εδώ και καιρό.

View
Wave Echo Cave
16-17 Eleint 1486 DR

Όπου οι ήρωες βρίσκουν τον αδερφό του Gundren νεκρό και ανακαλύπτουν στις στοές του ορυχείου ένα μαγικό κλίβανο με προέλευση τη αρχαία Netheril… και undead… πολλά undead…

View
Η ζωή και ο θάνατος του Pip
15-16 Eleint 1486 DR

Όπου η Andion Ferfang αποκαλύπτει στους χαρακτήρες ότι οι Uthgardt κατασκοπεύουν στις πόλεις του βορρά για την αυτοκρατορία της Netheril, οι ήρωες γυρνάνε στο Phandalin για να ανακαλύψουν ότι ο Pip βρέθηκε νεκρός και αρχίζει η εξερεύνηση του ορυχείου της Phandelver.

View
Λύκε λύκε...
13 - 14 Eleint 1486 DR

Όπου οι ήρωες εξοντώνουν τη μαύρη γλίτσα, αποκτούν διάφορα άχρηστα αντικείμενα, στο Conyberry τους επιτίθεται μια περίεργη ομάδα λυκανθρώπων – ενώ μια από αυτούς για κάποιο παράξενο λόγο τους βοηθάει.

View
Wyvern Tor
13 Eleint 1486 DR

Όπου οι ήρωες ερευνούν τη βιβλιοθήκη του Κόκκινου Μάγου Hamun Kost, πολεμούν τα Orc. ένα από τα οποία έχει εκτεθεί στην Ασθένεια της Μαγείας και κάτι φαίνεται να στάζει από το ταβάνι.

View
Αgatha
11 -12 Eleint 1486 DR

Όπου η Agatha λέει στους ήρωες πως το spellbook του Bowgentle είναι κρυμμένο στην Illyubryen και η Zundaerazylym κρυμμένη στην Neverwinter. Η Lavinia έχει μία περίεργη συνάντηση το βράδυ και ομάδα συναντά στο Old Owl Well έναν Κόκκινο Μάγο, στέλνοντας τον να κάνει παρέα στους νεκρούς του.

View
Conyberry
9 εώς 11 Eleint 1486 DR

Όπου η Faylin βασανίζεται από εφιάλτες, οι ήρωες σώζουν τον Daran, τη Mirna και τα παιδιά της και αναφέρουν στο Sildar την προδοσία του Iarno Albrek. Ο Pip ο γιός του Toblen εξακολουθεί να κατασκοπεύει τη Faylin και μία συμμορία της Αίρεσης του Δράκου ληστεύει το τελευταίο της καραβάνι.

View
Κόκκινο Στίγμα
9 Eleint 1486 DR

Όπου οι ήρωες αιφνιδιάζουν τον Glasstaff, ψάχνουν την αλληλογραφία του, σκοτώνουν τα τσιράκια του και σώζουν τον Daran Edermath, την Mirna Dendrar και τα παιδιά τους.

View
Λεπτή κόκκινη γραμμή
8 εως 9 Eleint 1486 DR

Όπου ο Pip ο γιος του ξενοδόχου είναι ένας ηδονοβλεψίας, η Qelline Alderleaf έχει τρομοκρατηθεί γιατί ο Carp Alderleaf θέλει να πολεμήσει τους Redbrands. και οι ήρωες εισβάλλουν στην Τressendar Manor σκοτώνοντας ένα τέρας που τους κοιτάει με ένα μάτι.

View
Κεφάλι γεμάτο χρυσάφι
6 εως 8 Eleint 1486 DR

Όπου τα Hobgoblins επιστρέφουν με κεφάλια elves, οι ήρωες επιστρέφουν στο Phandallin με το κεφάλι του Βασιλιά Grol και ο Sildar Hallwinter προτείνει στην Lavinia Thundertree να γίνει μέλος της Lord’s Alliance. Οι Redbrands σκοτώνουν τον Drogo και στη νεκροφάνεια του ανακαλύπτει ένα μυστικό για τον πατέρα του.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.